Oktatás, tanácsadás

Tapasztalatunk szerint egyre inkább felértékelődik a Visual Foxpro fejlesztői tudás, mivel a meglévő alkalmazásokat tovább kell fejleszteni, ám a VFP programozók száma egyre csökken.

Bár ez jelentős kockázat a Foxpro alapú szoftvereket használó cégek számára, mégis kevesen szánják rá magukat meglévő rendszereik újraírására, illetve újraíratására. A cégen belül dolgozó fejlesztők sok esetben olyan fejlesztési feladatokkal találják szembe magukat, melyre nincsenek felkészülve, így a megoldás aránytalanul sok időt vesz igénybe.

Cégünk vezetője – Gazsó Zoltán – 30 év oktatói tapasztalattal, számos könyv, jegyzet megírása után hatékonyan képzi a VFP fejlesztőket, integrálva az oktatásba az új rendszerek integrációjával kapcsolatos tapasztalatokat.

A képzéseket a megrendelő igényeit, feladatait figyelembe véve, egyedi tematika alapján végezzük, akár a helyszínen is, a megrendelő adatainak felhasználásával.  Ezzel a metodikával azonnal alkalmazható tudást szereznek hallhatóink, így már a konzultáció után megkezdhetik feladataik ellátását.

Az oktatási időszak végével is biztosítjuk a támogatást, vállaljuk a tanácsadói feladatok ellátását a fejlesztések során, így a hirtelen felmerülő problémák megoldásában hatékonyan tudunk segíteni.

Ezen szolgáltatásunk keretén belül felmérjük a feladatokat, a rendelkezésre álló szoftver tudását, és javaslatot teszünk a megoldásra. Részt vállalunk a kivitelezésben is, illetve támogatjuk, kontrolláljuk a belső fejlesztők munkáját.

A megfelelő döntés előkészítéséhez auditáljuk a szoftvert – szükség szerint a teljes IT környezetet -, illetve, amennyiben más küldő fejlesztő végzi a feladatot a megrendelő oldalán, mint minőségbiztosító veszünk részt a projektekben.

Keressen bennünket, hogy átbeszélhessük a problémát és kötelezettség nélküli megoldási javaslatot adhassunk cégének!

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu