Migráció .NET környezetbe

Cégünk harminc év tapasztalattal rendelkezik az xBase alapú fejlesztőeszközök terén, a Clippertől a dBase-en át a Visual Foxpro-ig.

A cég vezetője hosszú éveken keresztül tartott ebben a témában tanfolyamokat a Budapesti Műszaki Egyetem Mérnöktovábbképző Intézetben és saját szervezésében. Több könyve, jegyzete jelent meg a témában, vezette a legnagyobb VFP levelező listát. A felhalmozódott tapasztalatot változatlanul szeretnénk megrendelőink, partnereink szolgálatába állítani, különös tekintettel a fenti rendszer avulásából adódó problémákra.

A Microsoft, üzletpolitikájának megfelelően 2010-ben megszüntette a Visual Foxpro általános támogatását (utolsó verzióját 2007-ben adta ki) és 2015. január 10-e óta semmilyen támogatást nem ad hozzá, még a szerződött partnereknek sem: ez az ún. kibővített támogatási időszak vége.

Ez az állapot magas informatikai kockázatot jelent a cégek számára, hiszen az általuk használt szoftver és az abban kezelt adatvagyon nincs biztonságban a támadások ellen, illetve nem garantálható hibamentes működése az újabb eszközökön, operációs rendszereken. Fontos szempont továbbá, hogy egy esetleges IT audit során az informatikai vizsgálat minden bizonnyal magas kockázatként értékeli már a Visual Foxpro rendszer alkalmazását.

Sok esetben találkozunk azzal a helyzettel, amikor egy cég egyedi VFP alkalmazást használ, de nem tud előrelépni, mert a fejlesztő már nem elérhető. Ám, ha elérhető is, el kell gondolkodni azon, hogy egy nem támogatott rendszerbe szabad-e további humán és anyagi erőforrásokat beleölni?

Cégünk vállalja a meglévő VFP alapú szoftverek elemzését, jogszerű esetben a kód visszafejtését. Meglévő tapasztalatunk – mivel mi is átestünk az átálláson – a garancia arra, hogy a meglévő tudásanyagot átmentjük az új, immáron korszerű eszközökkel fejlesztett, új szoftverbe, mely nem csak kiváltja majd, de felül is múlja a meglévő VFP alkalmazást.

Rendszereink megjelenése

Az adatokat migráljuk az új rendszer alá, így az átállás a legkisebb szükséges erőforrás ráfordítással megvalósítható. Vállaljuk a rendszer bevezetését és támogatását, továbbfejlesztését.

Tapasztalatunk szerint nem érdemes várni az átállással, minden elmulasztott nap, hét, hónap, év exponenciálisan növeli az átállás bekerülési költségét!

Keressen bennünket bizalommal, hogy első körben tanácsainkkal, javaslatainkkal segítsünk cégének a megfelelő megoldás megvalósításában! Amennyiben már folyamatban lévő projektje van az átállásra, úgy minőségbiztosítóként tudjuk támogatni Önt és cégét.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu