Fejlesztés

Bár a Visual Foxpro támogatását a Microsoft teljesen beszüntette 2015 januárjában, az eszközzel megírt alkalmazások tovább élnek.

Jelenleg is számos cég alkalmaz VFP alapú programokat, melyeket szükség szerint hozzá kell(ene) igazítani az aktuális gazdasági helyzethez, működési modellhez. Ez azonban sokszor nehézségekbe ütközik, mivel a fejlesztők sokszor már nem elérhetőek: megszűnt a fejlesztő cég, nem vállalja a támogatást, továbbfejlesztést stb.

Ez komoly problémát okoz a szervezeteknek, hiszen a befektetett munka, tudás és pénzösszeg elveszni látszik.

Tudunk segíteni!

30 év VFP tapasztalattal és több rendszer upgradelése után vállaljuk a szoftverek továbbfejlesztését és/vagy átírását korszerű eszközökkel: .NET környezet, MS SQL Server, desktop vagy web alapok.

A továbbfejlesztéshez elengedhetetlenül szükséges a szoftver forráskódja. Amennyiben ez jogszerűen rendelkezésre áll, átvesszük a kódot és megvalósítjuk a szükséges fejlesztéseket. Ha a forráskód nem áll rendelkezésre, amennyiben jogi akadályokba nem ütközik, visszafejtjük a kódot és annak alapján történhet a fejlesztés.

A fenti esetekben továbbra is Visual Foxpro környezetben írjuk a programot, kiegészítve a kódot az új elemekkel.

Lehetőség nyílik azonban arra is, hogy az új komponenseket már korszerű eszközökkel fejlesszük ki, és a forráskódba csak az integrációs részeket tegyük.

A legjobb megoldás azonban a szoftver újraírása korszerű fejlesztő eszközökkel, az aktuális megrendelői igények figyelembevételével. Hosszú távon egyedül ez garantálja a biztonságos, stabil működést.

Ne feledjük: a VFP támogatás teljes mértékben megszűnt, az új operációs rendszereket, drivereket már nem tesztelik Visual Foxpro-ra a gyártók, fejlesztők, így exponenciálisan nő az inkompatibilitásból eredő problémák esélye!

Keressen bennünket, hogy átbeszélhessük a problémát és kötelezettség nélküli megoldási javaslatot adhassunk Önnek!

 

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu